Copii frumoși și fericiți, cadouri, colinde, Moșul și Crăciunițele. Toți și-au dat întâlnire Sâmbătă, 23 Decembrie, în Galați, la cea de-a șasea ediție a evenimentului Autobuzul lui Moș Crăciun.

Oamenii buni de la Centrul de Inițiativă Comunitară Galați, împreună cu Transurb Galați și MaxBet au creat o tradiție, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului să se plimbe cu câteva autobuze frumos împodobite, prin oraș. Prichindeii, nu doar că au avut ocazia să îl cunoască pe Moș și să facă o plimbare prin oraș, dar fiind pe lista de copii cuminți, au primit și cadouri.

Cele doua autobuze care s-au plimbat la un interval de o oră și jumătate, pe tot parcursul zilei, s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru gălățenii dornici să simtă spiritul Crăciunului.

Dorim pe această cale să le mulțumim și ajutoarelor Moșului, colegii noștri  din Max Bet Galați, pentru implicarea avută și pentru minunea de a dărui zâmbete copiilor: Hahui Adrian - Moș Crăciun, Isac Veronica, Hulea Ramona, Răgălie Magdalena, Jugănaru Daniela, Mocanu Roxana, Chiriță Gabriela, Chiriță Lăcrămioara, Lăbuș Maria, Bucur Costin, Bălănica Valentina, Cristea George, Carabă Sorin, Pîrvu Iulian, Boghean Paula, Lupu Andreea, Toma Laurențiu și Dumitrescu Bogdan.