Testimoniale

Testimonial-image

Copii aflați în grija DGASPC, beneficiarii unei tabere la Izvorul Mureșului

"Dorim să vă mulțumim pentru modul în care vă implicați în viața  comunității și ne sunteți alături în demersurile pe care instituția noastră le întreprinde pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor și a le aduce un zâmbet pe chipul acestora."

Georgeta Terciu

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din București - Sector 3

11 August 2017

Testimonial-image

Clubul Sportiv Atletico Slănic, performanțe la nivel internațional

Clubul Sportiv Atletico Slănic vă mulțumește pentru contribuția adusă în anul 2017, obținând rezultate de valoare națională și internațională la concursurile la care a participat.

Mușat Gheorghe

CLUBUL SPORTIV ,,ATLETICO,, SLĂNIC

25 Septembrie 2017

Testimonial-image

Mulțumiri de la ANCAAR Craiova

ANCAAR Craiova este o asociație de părinți cu copii și tineri cu autism, care încearcă să asigure terapii într-un centru de zi. Sprijinul comunității contează mult pentru noi, este chiar vital. Așa am reușit să supraviețuim 14 ani. Copiii noștri fac progrese. Mici, ar spune cei care nu cunosc situația, mari, pentru o persoană cu tulburare de spectru autist. Avem oameni care ne sunt aproape. Printre ei se numără și MaxBet România, care, recent, ne-a utilat bucătăria centrului cu mobilă și cu un aragaz electric. În plus, am primit un test de evaluare psihologică pentru copiii cu autism dar și susținerea financiară pentru plata terapiilor necesare copiilor și tinerilor din centrul nostru.

Mulțumim mult MaxBet România! Vă considerăm prietenii noștri și ne dorim ca și pe viitor să fiți alături de noi.

ANCAAR Craiova

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România - filiala Craiova-

20 Septembrie 2017

Testimonial-image

Olimpiada Națională de Fizică 2018, ediția 54

”Comisia Judeteana de organizare a Etapei Nationale a Olimpiadei de Fizica, precum si elevii participanti la editia din 2018, va multumesc in mod deosebit pentru sprijinul acordat, esential in succesul desavarsit al acestei manifestari stiintifice (...) Sponsorizarea Max Bet ROMANIA a fost folosita pentru a suplimenta consistent fondul de premiere al elevilor performanti. De asemenea, s-a realizat la nivel superior activitatea stiintifico-educativa la care au participat toti elevii si profesorii insotitori, desfasurata la Complexul Peles din Sinaia, dar si alte activitati conexe premierii si inchiderii festive a Olimpiadei Nationale de Fizica.”

Inspectoratul Scolar Judetean PRAHOVA, Asociatia Tinerilor din Liceul ”N.Stanescu” Ploiesti, ”ATEENS”

05 Iunie 2018

Testimonial-image

Evaluarea eficacității utilizării aspiratorului ultrasonic Sanopet în intervențiile neurochirurgicale ale Clinicii Neurochirurgie SCJU Constanța

Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța

06 Mai 2019

Testimonial-image

Scurtă evaluare a aspiratorului ultrasonic Sanopet

Profesor Doctor Ștefan Mindea

06 Mai 2019